Γέμισε τρακτέρ στις 11:30 σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αγρότες από την ύπαιθρο του νομού, αλλά και την Πέλλα, τη Χαλκιδική, τις Σέρρες, την Πιερία και την Ημαθία, καθώς και από άλλες περιοχές, έφθασαν στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ για να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της Agrotica, της κλαδικής εκθέσεως για την αγροτική παραγωγή που θα εγκαινιάσει, το απόγευμα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης.
Οι αγρότες μπήκαν σε κομβόι, έχοντας τοποθετήσει πάνω στα τρακτέρ τους ελληνικές και μαύρες σημαίες, αλλά και πανό, με τα οποία ζητούσαν «Νέα ΚΑΠ».  Διαμαρτύρονται για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Οι περισσότεροι ήρθαν από τη δυτική είσοδο, ακολουθώντας την παραλιακή λεωφόρο Νίκης ως την πλατεία Λευκού Πύργου κι από εκεί, μέσω της οδού Νικ. Γερμανού, έφθασαν στην πλατεία ΧΑΝΘ. Από την ανατολική είσοδο της πόλης μελισσοκόμοι με τα αγροτικά τους μπήκαν και αυτοί στην Θεσσαλονίκη για να ενωθούν στο μπλόκο της ΧΑΝΘ.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα αφήσουν τα τρακτέρ τους στο πλακόστρωτο για τις τέσσερις μέρες που θα διαρκέσει η Agrotica.