Σε ιατρείο αισθητικής, όπου διέθετε παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα είχε μετατρέψει το σπίτι της 34χρονη, η οποία συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στο σπίτι- ιατρείο αισθητικής βρέθηκαν μεταξύ άλλων 106 φαρμακευτικά σκευάσματα -κάποια εκ των οποίων, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, ανήκουν στην κατηγορία των ψευδεπίγραφων φαρμάκων καθώς είτε δεν είναι εγκεκριμένα, είτε περιέχουν αυξητική ορμόνη και βρίσκονται στην κατηγορία των αναβολικών, είτε δεν έχουν διατεθεί μέσω της νόμιμης εφοδιαστικής αλυσίδας.
Εναντίον της υπήρξε καταγγελία στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας και κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και Ασφαλιστικής Προστασίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μαζί με επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πραγματοποίησε έφοδο στο υποτιθέμενο ιατρείο και βρήκε τα παράνομα φάρμακα. Βρήκε, επίσης, 9.920 ευρώ και χειρόγραφες σημειώσεις της, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για επιβλαβή φάρμακα και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.