Δυναμική διαμαρτυρία, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, κατά του ύφους του ποσού της καταβολής των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων τους. 
Όπως λένε, πρόκειται για άνιση καταβολή του ποσού, καθώς τα υπεραστικά λεωφορεία καταβάλλουν ετησίως 300 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας, δηλαδή ακριβώς τα μισά χρήματα από ό,τι καταβάλουν οι ίδιοι για τα χαρακτηρισμένα ως «τουριστικά». Επισημαίνουν ότι κάθε τουριστικό γραφείο διαθέτει περισσότερα από δύο λεωφορεία, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας να βαραίνει ιδιαίτερα τον προϋπολογισμό τους.
Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να εξισώσει το ποσό των τελών κυκλοφορίας που καταβάλλουν με εκείνο των ιδιοκτητών υπεραστικών λεωφορείων -να κατέβει στα 300 ευρώ για όλους. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.
Το απόγευμα οι ιδιότητες τουριστικών λεωφορείων από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη και δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.