Σε τρία σημεία, στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, εκτός του γνωστού θέματος στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα.
Συγκεκριμένα: 

Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, κατά τις ώρες 07.30-16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα γίνονται επί της κεντρικής νησίδας, με τμηματικό αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας μιας εκ των δύο κατευθύνσεων ανά περίπτωση, από το 16ο χλμ. (ισόπεδος κόμβος Αγίου Αθανασίου) ως το 23ο χλμ. (ισόπεδος κόμβος Γέφυρας).

 Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και στα ερείσματα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ12 (Μουδανιών) και Κ13 (Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”).

Στην 11η Επαρχιακή Οδό πραγματοποιούνται εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  Τα στηθαία τοποθετούνται στο οδικό τμήμα από τον Σοχό έως τη διασταύρωση Νιγρίτας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.