Σε κάθειρξη οκτώ ετών καταδικάστηκε, σήμερα, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, 47χρονη Βουλγάρα, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε τηλεφωνικές απάτες, με θύματα - κυρίως - ηλικιωμένες και πρόσχημα τον τραυματισμό συγγενικών τους προσώπων σε δήθεν τροχαία ατυχήματα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, μετά από εντολή συνεργών της οι οποίοι αναζητούνται, η 47χρονη τηλεφωνούσε σε ηλικιωμένους και, ισχυριζόμενη ότι συγγενικό πρόσωπο των θυμάτων εμπλέκονταν σε τροχαίο, τους έπειθε να δώσουν σε συνεργούς της διάφορα χρηματικά ποσά. Πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενέχεται σε οκτώ περιπτώσεις απατών που διαπράχθηκαν το 2019 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη, όμως, πριν έναν χρόνο, όταν αποπειράθηκε να εξαπατήσει άλλον έναν ηλικιωμένο και δεν τα κατάφερε. Στην προανάκριση ομολόγησε τις πράξεις της και προφυλακίστηκε.
Στην απολογία της δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για απάτη, αλλά παραδέχτηκε πως συμμετείχε νομίζοντας πως τα ποσά και τιμαλφή που έπαιρνε τα έδιναν ενέχυρο οι ίδιοι οι παθόντες για ποσά που είχαν δανειστεί από τοκογλύφους στη Βουλγαρία για να... παίξουν στα καζίνο της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, τα μετρητά και πολύτιμα αντικείμενα τα μετέφερε στη Βουλγαρία όπου τα παρέδωσε στους «εμπνευστές» της απάτης. Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστούν.  
Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τους δικαστές που την έκριναν ένοχη χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού και την έστειλαν πίσω στη φυλακή.