Τέσσερα άτομα πέταξαν άσπρες και κόκκινες μπογιές στον πρώη περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του στο ΠΑΜΑΚ.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr,  η επίθεση σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου ο κ. Αγοραστός είναι αναπληρωτής καθηγητής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκαν τέσσερα άτομα που δεν είναι μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΠΑΜΑΚ και επιτέθηκαν στον πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κατά πρόσωπο, ρίχνοντάς του μπογιές.
Μάλιστα όταν προέβησαν σε αυτή την κίνηση, τον ρωτούσαν: «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».

Ανακοίνωση από το ΠΑΜΑΚ

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ανακοίνωσή τους «καταδικάζουν απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση με μπογιές εναντίον του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού». Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «η επίθεση έγινε από εξωπανεπιστημιακούς που δεν γνώριζαν ούτε τους χώρους του Ιδρύματος, ούτε κατ’ όψιν τον κ. Αγοραστό. Αφού τελικά τον εντόπισαν, έπειτα από την καταδρομική εισβολή τους στο γραφείο του, τράπηκαν σε φυγή».