Ένα βουνό καλείται να ανέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ καθώς, απόψε, στην Κροατία, ο Σεργκέι Γιακίροβιτς πήρε την ταυτότητα του Ρασβάν Λουτσέσκου.
Οι γηπεδούχοι γνώριζαν καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είχαν διαβάσει τον αντίπαλο και, έως ότου ο Δικέφαλος «διαβάσει» το παιχνίδι -όπως αρέσκονται κάποιοι να λένε- έχανε με 1-0...
Σαστισμένος ήταν ο Ρουμάνος έφερε στην επίθεση τον Ντεσπότοφ βγάζοντας τον Μπράντον Τόμας. Χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, δέχτηκε δεύτερο γκολ κι έπρεπε να βγάλει τον Ζίβκοβιτς, παίκτη που μπορούσε να κάνει τη ζημιά, για να περάσει τον ξεχασμένο στον πάγκο εδώ και αρκετές αγωνιστικές Τζήμα...
Πλέον ο Λουτσέσκου πρέπει να φέρει τα πάνω - κάτω στη ρεβάνς για να περάσει ο Δικέφαλος στους "8". Να αιφνιδιάσει τον Γιακίροβιτς που όλα δείχνουν ότι θα παίξει την αντεπίθεση. Και, φυσικά, να βρουν και οι ποιοτικοί (είναι η αλήθεια) παίκτες του τη ρέντα τους, γιατί σήμερα, πέρα από όλα τα άλλα, ήταν και άτυχοι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Μαξιμίρ
Γκολ: 37', 71' Πέτκοβιτς / - 
Δοκάρια: 
Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγιεφ, βοηθοί Ζέιναλ Ζεϊνάλοφ, Ακίφ Αμιράλι, 4ος Ελχίν Μασίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), VAR Σάσα Στέγκεμαν, Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία)
Κίτρινες: 47' Βίντοβιτς, 87' Σούτσιτς, 87' Ζάγκορατς / 62' Οζντόεφ, 76' Μουργκ, 90+2' Ντεσπόντοφ.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς (72’ Κανέκο), Μπατούρινα (90’+3’ Χαλίλοβιτς), Χότζα (46’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89’ Κουλένοβιτς).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (83’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας (69’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (60’ Ντεσπόντοφ).