Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, γκρεμίζοντας τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. 
Ο Λορέν Μορόν (31’) απέδειξε εκ νέου την εκτελεστική του δεινότητα, με τους «κίτρινους» να ολοκληρώνουν ιδανικά την εβδομάδα και τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να βγάλουν αντίδραση έπειτα από τη δεύτερη διαδοχική ήττα.
Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς την κατοχή της μπάλας (74% μόλις στο πρώτο τέταρτο), προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα του Άρη. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» βολεύτηκαν να περιμένουν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, ψάχνοντας το λάθος. Το οποίο έκανε ο Τόμας Κετζιόρα στο ημίωρο.
Παρόμοιο σκηνικό και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.  Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να ψάχνουν ανορθόδοξα το γκολ (2/21 γεμίσματα στο 80ο λεπτό), με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να παραδίδουν σεμινάριο ανασταλτικής λειτουργίας. Κι όποτε χρειάστηκε, όπως στο 81’ στο διαγώνιο πλασέ του Στέφανου Τζίμα, ο Κουέστα ήταν «παρών».
Πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει πολλά, αν θέλει κάτι από αυτό το πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γηπεδο: Τούμπα
Γκολ: - / 1' Μορόν
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Ράντε Ομπρένοβιτς, βοηθοί Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κορντέζ, 4ος Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης, VAR Άλεν Μποροσάκ, - Βασίλειος Νικολακάκης, παρατηρητής Ιωάννης Σπυρόπουλος
Κίτρινες: 60' Σβαμπ, 75' Α. Ζίβκοβιτς / 66' Ανσαριφάρντ, 90+5' Βερστράτε, 90+6' Φεράρι.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (71’ Ντεσπόντοφ), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (78’ Οζντόεφ), Μάρκος Αντόνιο (59’ Σβαμπ), Μουργκ (59’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (71’ Τζίμας).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμβοντό (76’ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα (90’+4’ Φεράρι), Σαβέριο (76’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90’ Φετφατζίδης), Μορόν (46’ Ανσαριφάρντ).