Αυτός ήταν ΠΑΟΚ! Μεταμορφωμένος, τόσο σε σχέση με τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ, όσο και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, έβαλε μέσα στα δίχτυα την Ντινάμο και πέρασε στους 8 γράφοντας ιστορία -για άλλη μία χρονιά.
Ο Δικέφαλος δεν άφησε την αντίπαλό του να πάρει ανάσα για 45'. Πραγματικά έβαλε την Ντινάμο μέσα στα δίχτυα. Οι επιθέσεις του ήταν κατά κύματα από τα άκρα και από τον άξονα, με σέντρες, σουτ, ατομικές και ομαδικές προσπάθειες, με τους Κροάτες να μην ξέρουν τι τους χτυπά. Στο α μέρος ο ΠΑΟΚ είχε, ήδη, κάνει την ανατροπή.
Στο β μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο συνετά, αλλά είδε, χάρη σε μια φάση... μπιλιάρδο, την μπάλα στα δίχτυα του και την Ντινάμο να ελπίζει και πάλι. Λες και συνήλθε η ομάδα του Λουτσέσκου, συνεπαρμένη από την φανταστική υποστήριξη του κόσμου, ξαναβρήκε το αρχικό τέμπο και, τελικά, όχι μόνον πήρε την απαιτούμενη διαφορά, αλλά είχε και τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, τους έφερε για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια στη φάση των οκτώ της Κόνφερενς και περιμένουν αύριο την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας για να δουν τον αντίπαλό τους, κάνοντας όνειρα για ακόμη μεγαλύτερη πορεία, αφού η αποψινή τους εμφάνιση δικαιολογεί 100% κάτι τέτοιο. Με τις ευχές μας!

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 27' Μπάμπα, 33' Σούτσιτς (αυτ.), 42' Μπράντον Τόμας, 72΄Κουλιεράκης, 88' Ζίβκοβιτς (πέν.) / 49' Χότζα
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Χαρμ Όσμερς, βοηθοί Ρόμπερτ Κέμπτερ, Ντομινίκ Σκάαλ, 4ος Ρόμπερτ Σρέντερ, VAR Σέρεν Στορκς - Μπέντζαμιν Μπραντ (Γερμανία).
Κίτρινες: 60' Κουλιεράκης, 87' Μπάμπα / 14' Μπατούρινα, 87' Μίσιτς, 90+1' Ογκιβάρα
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78’ Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (81’ Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (78’ Μουργκ), Τάισον (67’ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (77’ Σαμάτα).
Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς (80’ Ογκιβάρα), Μίσιτς, Σούτσιτς (80’ Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (74’ Κανέκο), Μπατούρινα, Χότζα (80’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς.