Συνολικά επτά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα  στη Θεσσαλονίκη, οι πέντε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που τιμάται σήμερα. 
Στις 8, σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης και εργατικά σωματεία θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Απασχόλησης στη Δωδεκανήσου. 
Στις 9 μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν έξω από το Θεαγένειο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη αίθουσας ανάνηψης στο νοσοκομείο, με αφορμή το περιστατικό με ασθενή που ξάπλωνε στις καρέκλες και είχε αναρτήσει γιατρός στο νοσοκομείο. 
Στις 12 φοιτητές, συλλογικότητες και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας. 
Στις 12, μέλη της Συνέλευσης Γυναικών “8 Μάρτη” και άτομα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης. 
Στις 6 το απόγευμα αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα με αφορμή την ημέρα της γυναίας ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και πορεία. 
Την ίδια ώρα, σύλλογοι γυναικών θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους. 
Στις 7  το απόγευμα, μέλη της Συνέλευσης Γυναικών “8 Μάρτη” και άτο??α από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.