Κλειστή θα είναι από σήμερα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης η εσωτερική περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Νεάπολης και Τριανδρίας για εργασίες ασφαλτόστρωσης. Έργα γίνονται και σε άλλα τρία σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά: 

Στην περιφερειακή οδό σήμερα Τετάρτη (20/03/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα γίνει ασφαλτόστρωση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στο ύψος του Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Νεάπολη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό και δια μέσω του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) θα επανέρχεται στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας προς ανατολικά). Στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν έργα σήμανσης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Τα έργα θα γίνουν εκατέρωθεν της διασταύρωσής της με τη δημοτική οδό προς την περιοχή Τσαΐρια (σούπερ μάρκετ “DISCOUNT”), με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά.

Στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 γίνονται εργασίες καθαρισμού της επενδεδυμένης τάφρου που βρίσκεται δεξιά στην κάθοδο της 28ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής από την έξοδο Πλαγιαρίου μέχρι τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “ΗΛΙΟΣ”. Η ώρα έναρξης των εργασιών προσδιορίζεται για τις 8.30 το πρωί.

Στη γέφυρα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στον ανισόπεδο κόμβο Ρυσίου θα γίνουν εργασίες τοποθέτησης αισθητήρων δομικής απόκρισης σε φορτία λειτουργίας.