Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς και προσγειώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, φεύγοντας από τη Νέα Φιλαδέλφεια με ισοπαλία 2-2 εναντίον της ΑΕΚ και έχοντας μια πικρή γεύση, γιατί όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.
Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην OPAP Arena πολύ πιο «διαβασμένος» σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του. Κρατώντας κοντά τις γραμμές του, κατάφερε να αποφύγει τους κινδύνους και να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του. 
Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία της, με μια υποδειγματική αντεπίθεση ακριβώς στο 30΄. Αντεπίθεση που ξεκίνησε από ανάποδο πλάγιο και κοντρολ με το χέρι του Λιβάι Γκαρσία... Κι έκανε δύο τα τέρματά της με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άμπραμπατ, όταν η μπάλα πήγαινε με... γκελάκια προς την εστία, συρτά με το έδαφος, αλλά αιφνιδιάζοντας τον Κοτάρσκι. 
Αντίθετα με άλλες παρουσίες του στο γήπεδο της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν το ΄βαλε κάτω. Πίστεψε στην ανατροπή, είδε ότι οι γηπεδούχοι κρύφθηκαν πίσω από το σκορ και με συνεχείς επιθέσεις, έφερε πανικό στην άμυνα της ΑΕΚ και ισοφάρισε το παιχνίδι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Opap Arena
Γκολ: 30' Γκατσίνοβιτς, 49' Άμραμπατ / 62' Μπάμπα, 89' Οζντόεφ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανία), βοηθοί Κριστιάν Γκίτελμαν, Στέφαν Λουπ, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης, VAR Κρίστιαν Ντίνκερτ, Ράινχαρτ Μπουξχάουμ, παρατηρητής Γεώργιος Σταθόπουλος.
Κίτρινες: 36' Γκατσίνοβιτς, 61' Σιμάνσκι, 68' Βίντα, 71' Άμραμπατ, 80' Πόνσε, 84' Αθανασιάδης / 27' Μουργκ, 28' Μεϊτέ, 48' Ότο, 68' Μπάμπα, 77' Ζίβκοβιτς, 90+6' Σάστρε.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (79΄ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (73΄ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (87΄ Φερνάντες), Ελίασον, Πινέδα (87΄ Μάνταλος), Γκαρσία (46΄ Πόνσε)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Ότο (59΄ Σάστρε), Μπάμπα, Μειτέ, Σβαμπ (66΄ Οζντόεφ), Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Μπράντον (59΄ Σαμάτα)