Εκτός της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, σε άλλα δύο σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.
Αναλυτικά:

Στην 25η Επαρχιακή Οδό (Διασταύρωση Εθνικής Οδού 2 – Σταυρός – Όρια Νομού Χαλκιδικής) καθώς και στους κλάδους σύνδεσής η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου έως και το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, εργασίες συντήρησης, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο.2 – Σταυρός – Όρια Νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα από τον οικισμό του Σταυρού έως τα όρια Νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού θα πραγματοποιηθούν αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού, στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 11+300 έως τη Χ.Θ. 11+550 περίπου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μόνο της μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά.