Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από την Α'  Αντιπρόεδρο κα Χρύσα Γεωργιάδου-Γρανούζη, τον Γ' Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο (Θάνο) Κουλουτμπάνη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κλεόβουλο Θεοτόκη και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής κ. Μανώλη Σύλλη, επισκέφθηκε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα στο γραφείο του στο Υπουργείο.
Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας ή οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, παρατέθηκαν από την αντιπροσωπεία του ΕΕΘ τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου, με τον Υπουργό να δεσμεύεται για την ανάληψη πρωτοβουλιών επίλυσης τους, όπου αυτό καθίσταται δυνατό στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του,  όπως και να προωθήσει αρμοδίως όσα εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του.
Παράλληλα, στον Υπουργό Ανάπτυξης, ετέθησαν θέματα αναβάθμισης της λειτουργίας των επιμελητηρίων και εκσυγχρονισμού της επιμελητηριακής νομοθεσίας.
Η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έχει λάβει απόφαση και έχει αποστείλει αιτήματα για την υλοποίηση και άλλων ανάλογων συναντήσεων εργασίας με Υπουργούς των οποίων τα χαρτοφυλάκια έχουν άμεση σχέση με την αγορά, το επιχειρείν και τον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών.