Την παραίτηση του από το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης», της οποίας αποτελούσε επί χρόνια βασικό κομματικό στέλεχος στο νομό Έβρου, υπέβαλε με επιστολή του στον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, ο υποψήφιος βουλευτής, δεύτερος σε ψήφους στο νομό στις εθνικές εκλογές του 2023 και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μαργαρίτης Κίρκος.
Ο Μαργαρίτης Κίρκος, που συγκέντρωσε 2.796 ψήφους έναντι 3.068 του εκλεγμένου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παράσχου Παπαδάκη, στρέφεται τόσο κατά του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, όσο και κατά συνεργατών του με βαριές εκφράσεις και κατηγορίες.
Όπως λέει στην επιστολή του «πουλήσατε ξεδιάντροπα, αδίστακτα, άδικα και με ελεεινό τρόπο, την τιτάνια προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια». Κάνει μάλιστα λόγο για «σημαδεμένα» ψηφοδέλτια. Την επιστολή του κλείνει με βαριές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Βελόπουλου λέγοντας: «Νοιώθω πλέον με όλη μου την ψυχή, ότι είσαι πρόεδρε ένας… υπέροχος θεατρίνος, ένας πολιτικός απατεώνας, ένας πατριδοκάπηλος. Πρόεδρε, νοιώθω πως είσαι ένας σύγχρονος εφιάλτης στην πολιτική ζωή του τόπου».
Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.