Κτηνοτρόφος, ετών 54, πυροβόλησε τον 45χρονο επίδοξο διαρρήκτη της κτηνοτροφικής του μονάδας στις Μουριές Κιλκίς, τον τραυμάτισε σοβαρά και, καθώς οι συνεργοί 45χρονου προτίμησαν να πάνε προς το χωριό κι όχι στο νοσοκομείο, το θύμα του πυροβολισμού άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο...
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, ο 45χρονος, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, μετέβησαν στην κτηνοτροφική μονάδα με σκοπό να τη διαρρήξουν. Υπό συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Κιλκίς, ο 54χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε, με συνέπεια να πετύχει τον 45χρονο Γεωργιανό.
Όπως έγινε γνωστό, με τη βοήθεια των υπολοίπων που τον συνόδευαν, ο παθών μεταφέρθηκε σε όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.
Σύμφωνα με τον πατέρα του 54χρονου κτηνοτρόφου, οι επίδοξοι διαρρήκτες επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα της μονάδας με τσεκούρι, με αποτέλεσμα αυτός να πανικοβληθεί και να πυροβολήσει. Οι τρεις συνεργοί του θύματος της δολοφονίας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας.