Τα μέλη του, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, να προχωρήσουν σε εκπτωτικές προσφορές κατά τη διάρκεια του Europride που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση του ΕΣΘ επικαλείται την επίσκεψη περίπου 40.000 ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη, από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο και τονίζει:
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να προσελκύσουν τους επισκέπτες και καταναλωτές και να δείξουν τη φιλόξενη διάθεσή τους προσφέροντας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και  ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, για όλο το χρονικό διάστημα της παραπάνω διοργάνωσης από 21-29 Ιουνίου 2024 (σ.σ. τα κεφαλαία είναι επιλογή του συντάκτη της ανακοίνωσης κι όχι δική μας)».
Μάλιστα, ο ΕΣΘ υπογραμμίζει ότι «για τις επιχειρήσεις που θα διενεργήσουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή άλλες προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης, θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης».
Να θυμίσουμε ότι ο ΕΣΘ είναι ο ίδιος σύλλογος που προέτρεψε τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματά τους κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη μνήμη Γρηγορόπουλου...