Επιστολή προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα με δύο σημαντικές προτάσεις για τη βελτίωση της μετακίνησης και της πρόσβασης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, απέστειλε η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου.
«Οι προτάσεις προέκυψαν ύστερα από εποικοδομητική συζήτηση με διευθυντικά στελέχη του νοσοκομείου Παπαγεωργίου κι έχουν ως στόχο την αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υποδομών της πόλης μας και την ενίσχυση της προσβασιμότητας στο νοσοκομείο», τονίζει η βουλευτής. Προτείνει: 
Δημιουργία γραμμής express του ΟΑΣΘ από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την έναρξη λειτουργίας του Μετρό. Η γραμμή αυτή θα παρέχει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στους επιβάτες που επιθυμούν να μετακινηθούν προς και από το νοσοκομείο, μειώνοντας τον συνολικό χρόνο μετακίνησης και βελτιώνοντας την προσβασιμότητα σε αυτό. Αυτή η πρωτοβουλία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με το δίκτυο του Μετρό, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και αποδοτική λύση στις ανάγκες μετακίνησης της πόλης.
Διέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τη βοηθητική οδό εντός του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου. Σκοπός η εξυπηρέτηση των νοσοκομείων Παπαγεωργίου και 424 και η επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω των εργασιών του Fly Over. Όπως προσθέτει, «για την υλοποίηση αυτής της πρότασης, προτείνεται η χρήση της κάρτας εργασίας των εργαζομένων ως μέσο πιστοποίησης της ιδιότητάς τους. Αυτή η πρωτοβουλία θα βελτιώσει σημαντικά τη μετακίνηση των εργαζομένων προς και από το νοσοκομείο, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του».