Στη Θεσσαλονίκη θα έρθει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα μιλήσει στις 20:00 σε προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Λιμάνι.
Νωρίτερα, στις 6μμ θα βρεθεί στην τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Κυβερνείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων, του Υπερταμείου και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επικεντρωθεί τόσο στην ολοκλήρωση της κατασκευής του μετρό, την ανάπλαση της ΔΕΘ, αλλά και τις εξελίξεις στο Παλατάκι της Καλαμαριάς, το οποίο με απόφαση της κυβέρνησης θα γίνει η έδρα της Βουλής στη Θεσσαλονίκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει πως πρέπει την Κυριακή των εκλογών η κάλπη να εκπέμψει μήνυμα για σταθερότητα . Θα αναφερθεί, επίσης, στα επιτεύγματα της κυβέρνησης κατά την τελευταία πενταετία, καθώς και στο δυνάμωμα που πέτυχε η Ελλάδα στην Ευρώπη. Είναι δε βέβαιο ότι θα αναφερθεί και στην περίφημη λίστα του πόθεν έσχες που γνωστοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης χτες το βράδυ στην αντίστοιχη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.