Παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στην οδό Μοναστηρίου, ενόψει του Europride που θα διεξαχθεί στην πόλη από τις 21-29 Ιουνίου πραγματοποίησε κλιμάκιο του κινήματος «ΝΙΚΗ».
Με επικεφαλής τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος Νίκο Παπαδόπουλο κατέθεσαν τις ενστάσεις τους για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης στον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης.
«Επειδή γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων για την παρέλαση του Europride στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, την πόλη της Θεσσαλονίκης και επειδή έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων ετών, όπου γίνανε φοβερά πράγματα όπως προσβολή της δημόσιας αιδούς, από άτομα που συμμετείχαν σε αυτές παρελάσεις, προσβολή των θρησκευτικών αλλά και εθνικών συμβόλων για αυτό ήρθαμε να επισημάνουμε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι υπάρχουν ενεργοί πολίτες που δεν θέλουν τέτοια πράγματα στην πόλη» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος.
Πρόσθεσε πως ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει «χωρίς να θίγεται το κοινό αίσθημα γιατί θεωρούμε αδιανόητο επί εννέα ημέρες να αποκλειστεί το κέντρο της πόλης και να βλέπουν τα παιδιά και οι γονείς εικόνες που προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ».