Τη διάθεση έκτακτης επιχορήγησης 530.000 ευρώ αποφάσισε το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΘΕ (του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης) για να καλυφθούν οι δαπάνες μετεγκατάστασης της επιχείρησης.

Όπως είχε γράψει ξανά στο παρελθόν το salonicanews η διοίκηση Αγγελούδη έχει αποφασίσει την μετεγκατάσταση της επιχείρησης από τον 6ο όρορο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών σε ιδιόκτητο κτίριο του δήμου. Αρχικά είχε μελετηθεί η περίπτωση μετεγκατάστασης στο αναπαλαιωμένο κτίριο των Σφαγείων, όμως, τελικά, φαίνεται να προκρίνεται η λύση του παλιού μεγάρου της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου, απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δ.σ. που, ήδη, δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα χρήματα αυτά θα καλύψουν το τεχνικό κομμάτι της μετεγκατάστασης, από τα τεχνικά θέματα (τη δημιουργία νέου στούντιο), τις δικτυακές εγκαταστάσεις (διαδικτυακές και επικοινωνίας), ακόμη και το κόστος της μεταφοράς του κάθε αντικειμένου. 

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η απόσβεση της δαπάνης θα γίνει εντός πενταετίας, τόσο από τα ενοίκια που θα εξοικονομήσει η ΔΕΠΘΕ, όσο και από τις "πράσινες" πολιτικές που θα εφαρμόσει από τούδε και στο εξής.