Το μαγικό αριθμό «40» θέλει να ξεπεράσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσον αφορά τις συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την πόλη για τις ανάγκες των επαφών του όσον αφορά τις εκλογές προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και στοχεύει στο «πάνω από 40» επειδή οι πληροφορίες θέλουν τόσα να είναι τα στελέχη του που συναντήθηκαν με Παύλο Γερουλάνο και Μιχάλη Κατρίνη.
Πρώτος ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Παύλος Γερουλάνος. Οι επαφές δεν ήταν ιδιαίτερα πολλές και χρειάστηκε να γίνει μια νέα μάζωξη, αυτήν τη φορά χωρίς τον κ. Γερουλάνο, σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου αυτοί με τους οποίους συναντήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ (κυρίως στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάποια κομματικά στελέχη) στην οποία παραβρέθηκαν περί τα 40 άτομα.
Λίγο λιγότερους μάζεψε ο Χάρης Δούκας, που ακολούθησε στις επισκέψεις. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το κάλεσμα ήταν «ανοικτό» κι έγινε σε μπαράκι, ο αριθμός των παραβρισκόμενων (πάλι γύρω στους 40) δεν ήταν και για να γίνει διαφήμιση...
Τρίτος ήρθε ο κ. Μιχάλης Κατρίνης. Για -κάτι παραπάνω από- 40 στελέχη λένε οι πληροφορίες, τα οποία τον συνάντησαν σε ξενοδοχείο της πόλης.
Γι αυτό και το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη έχει πατήσει γκάζι. Ήδη κλείνονται, συνεχώς, ραντεβού, ενώ ο κ .Ανδρουλάκης δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για κάτι πιο «ανοικτό» και «μεγάλο», αφού, ως πρόεδρος του κόμματος, θα ΄χει την ευχέρεια να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές, στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, για τη ΔΕΘ. Εκεί θα γίνει, όπως λένε οι πληροφορίες, η ανοικτή συγκέντρωση, με στόχο να δώσει διπλό μήνυμα: Ένα στην κυβέρνηση, ότι η πραγματική αντιπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ κι ένα προς τους διεκδικητές, ότι το κίνημα έχει πρόεδρο...