Με καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν απόψε ισόπαλοι, με 1-1, στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς για την 3η αγωνιστική της Super League. Παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Το α μέρος ήταν βαρετό κι ανιαρό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Πρώτη φάση για τον Άρη στο... 30' ενώ για τον Αστέρα μερικά λεπτά αργότερα.
Στο β μέρος το θέαμα βελτιώθηκε με τον Αστέρα να παίζει ανοικτά και να προβληματίζει τους γηπεδούχους. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση, όμως, ο Μορόν βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή των αντιπάλων και θυμήθηκε την περσινή του ευστοχία...
Οι του Αστέρα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, κινδύνεψαν στο τρανζίσιον του Άρη, αλλά, τελικά, βρήκαν στόχο και πήραν την ισοπαλία, αγωνιζόμενοι στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα και στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Βασίλης Μάντζης.
Δυο φάσεις κρίθηκαν από τον VAR που, ορθώς, πήρε πίσω απόφαση του διαιτητή για πέναλτι υπέρ του Αστέρα κι ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων καθώς παίκτης του Άρη αλλάζει πορεία στην μπάλα χτυπώντας την με το χέρι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 63' Μορόν / 81'  Ρεγκίς
Δοκάρια: - / 81' Μουνιόθ
Διαιτητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Βασίλειος Νικολακάκης, Αθανάσιος Δέλλιος, 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, VAR Άγγελος Ευαγγέλου - Πολυχρόνης Κωσταράς, Παρατηρητής Γεώργιος Μπίκας.
Κίτρινες: 30' Φρίντεκ, 87' Σαμόρα, 90+1' Μοντόγια / 66' Καλτσάς, 87' Μάντζης
Κόκκινες: - / 88' Μάντζης (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα , Μάγιο (46’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ , Μόντσου (90’+2 Φετφατζίδης), Σιφουέντες, Ντιαντί, Γκαρθία (73’ Νταρίντα), Σίστο (74’ Σαμόρα), Μορόν.
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (53’ Τζανδάρης), Μουνιόθ (87’ Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (77’ Παλάσιος), Ρεγκίς, Καλτσάς (77’ Ζουγλής), Άνταμ (77’ Μάντζης).

*Κίτρινη κάρτα αντίκρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για διαμαρτυρία, ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, «κιτρινίστηκε», επίσης για διαμαρτυρία, ο τιμ μάνατζερ του Αρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.