Ακόμη και την απαγόρευση κυκλοφορίας για τα ηλεκτρικά πατίνια μελετά ο δήμος Θεσσαλονίκης, για να βάλει τέλος στην ασυδοσία που επικρατεί στην πόλη με τους οδηγούς που κάνουν ό,τι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!
«Θα το κάνουμε όπως το Παρίσι, η Βενετία και το... Ηράκλειο» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Κώστας Τσιαπακίδης. «Αν δεν συμμορφωθούν και οι οδηγοί και οι εταιρίες που νοικιάζουν τα ηλεκτρικά πατίνια, θα τα απαγορέψουμε»!
Όπως επισημαίνει, το κακό έχει παραγίνει. «Ειδικά το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, κάθε απόγευμα και βράδυ μετατρέπεται σε πίστα της Φόρμουλα 1» λέει χαρακτηριστικά! «Δε θα ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση. Από την επικίνδυνη οδήγηση ως το παρκάρισμα των πατινιών όπου βρει ο καθένας, αδιαφορώντας για τον συμπολίτη του».
Σήμερα, Παρασκευή 9/8, στο δήμο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εταιριών που νοικιάζουν ηλεκτρικά πατίνια, για να βρεθούν λύσεις. Όπως γνωστοποιήθηκε στις εταιρίες, ο δήμος έχει έτοιμο έναν κανονισμό, στον οποίο καλούνται να συμφωνήσουν, για να περιοριστεί αυτή η ασυδοσία και να μη φθάσουμε στην απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ηλεκτρικών πατινιών.
«Είναι θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, ως τώρα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε, με σταυρωμένα χέρια, πότε θα γίνει το κακό», δήλωσε πριν λίγο ο κ. Τσαπακίδης στην τηλεόραση του Σκάι.