Το δικό τους χασίς καλλιεργούσαν δύο ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός, σε Νέα Μηχανιώνα και Επανομή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αστυνομία.
Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 32 ετών και ο 30χρονος αλλοδαπός.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους χθες (27-08-2024) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κιλά και 7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, επτά κιλά και 152 γραμμάρια φύλλα κάνναβης, 100 γραμμάρια πάστα κάνναβης, 16 αποξηραμένα παραισθησιογόνα μανιτάρια, ηλεκτρονική ζυγαριά, συσκευή σφράγισης κενού αέρα με 2 ρολά συσκευασίας, εξοπλισμός για την καλλιέργεια και φροντίδα δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, φίλτρα αέρα κα), τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συναλλαγές τους, καθώς και5.400 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία