Ήταν να μην κάνει την αρχή, απόψε, ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Παναιτωλικό. Με το 1-0, στο β μέρος, από έναν αμυντικό, λύθηκαν τα πόδια των υπόλοιπων, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, δημιούργησαν διαδρόμους προς την περιοχή τους κι έτσι ο Δικέφαλος έφθασε σε μια... υπηρεσιακή νίκη, για να ασχοληθεί με το παιχνίδι για το μεγάλο βήμα στο Γιουρόπα Λιγκ.
Σαφώς ανώτερος ο Δικέφαλος, δυσκολεύτηκε από το 15 ως το 40΄, όταν οι Αγρινιώτες άρχισαν να βγαίνουν δειλά, στην αρχή και, όλο και πιο πολύ, στη συνέχεια, στην επίθεση. Δεν είχαν την κλασσική ευκαιρία αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει κάτι σπουδαίο.
Στο β μέρος, όμως, το γρήγορο γκολ έδωσε στην ομάδα του Λουτσέσκου αυτό που χρειαζόταν. Κι όταν άρχισαν οι αλλαγές, όσοι έρχονταν από τον πάγκο προσέθεταν στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν συνέβαινε το ίδιο με τους φιλοξενούμενους. Δίκαιο το τελικό 2-0... Μάλιστα ο VAR ακύρωσε και δεύτερο γκολ του Τιστουντάλι (τρίτο για την ομάδα του) -ορθώς- ως οφσάιντ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 51' Σάστρε, 79' Τισουντάλι / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Χρήστος Βεργέτης, βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Ιωάννης Καραλής 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, VAR Στέφανος Κουμπαράκης, Μιχαήλ Νυδριώτης, παρατηρητής: Δαμιανός Ευθυμιάδης.
Κίτρινες:  38' Μιχαηλίδης, 63' Καμαρά / 10' Ντίαζ, 45+2' Τσάβες, 57' Μπελεβώνης, 70'  Κοντούρης, 83' Παντελάκης. 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (72' Οζντόεφ), Μουργκ (72' Τάισον), Ντεσπόντοφ (71' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85' Σορετίρε), Τσάλοφ (72' Τισουντάλι). 
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62' Μαΐντεβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74' Λουίς), Μπουζούκης (62' Κοντούρης), Μπελεβώνης (62' Λαχούντ), Ντίαζ (78' Νικολάου), Λομονάκο.