Τρακαρισμένος, ακόμη, από τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε, απόψε, στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δυσκολεύτηκε να κερδίσει πετυχαίνοντας, πάντως, το ίδιο σκορ με πέρσι: 3-2...
Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος, όμως μετά το 15' οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αντιμετωπίζουν με ευκολία τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ και έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση. Μάλιστα, άνοιξαν πρώτοι το σκορ, ενώ πίεζαν ως το τέλος του αγώνα για κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, στηρίχθηκε στην ποιότητα των παικτών του για να πάρει, τελικά, τη νίκη.
Μεγάλο ρόλο έπαιξαν στον αγώνα οι διαιτητές του βίντεο: Με δικές τους επισημάνσεις δόθηκαν τρία πέναλτι (τα δύο υπέρ του ΠΑΟΚ), ήταν αυτοί που «τράβηξαν» πίσω άλλο ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί κι όχι να δοθεί η εσχάτη των ποινών, ενώ δεν είδαν φάουλ στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο τρανζίσιον όπου η άμυνα των γηπεδούχων ήταν ιδιαίτερα αργή στις αντιδράσεις της.
Το τελικό 3-2 απέδωσε τη δικαιοσύνη των... λεπτομερειών στις οποίες κρίθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Τούμπα.
Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Ζίβκοβιτς, ενώ ιδιαίτερα μαχητικός ήταν ο Τσαλόφ. Από τον Πανσερραϊκό ο  Σαλαζάρ
Η διαιτησία του Φωτιά με λάθη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 35' Σβαμπ (πέν.), 45+3' Οζντόεφ, 60' Σβαμπ (πέν.) / 31' Μπετανκόρ (πέν.), 49' Σαλαζάρ
Δοκάρια: 42' Τσαλόφ / 45+1' Τομάς
Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, βοηθοί Ανδρέας Φωτόπουλος, Βασίλειος Νικολακάκης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, VAR Άγγελος Ευαγγέλου, Μιχαήλ Νιδριώτης, παρατηρητής: Χρήστος Δαγκλής.
Κίτρινες: 45' Οζντόεφ / 13'  Μπετανκόρ, 34' Πεταυράκης, 60' Λιάσος.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσίφτσης, Βιεϊρίνια (46’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (89’ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71’ Καμαρά), Μουργκ (76’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (71’ Τισουντάλι).
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Χαντάκιας (62’ Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Στάικος (80’ Περούτσι), Λιάσος (80’ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Χατζστραβός (14’ Μασκανάκης/80’ Γκίγκιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.