Περιπέτεια, με αίσιο τέλος, έζησε νεαρή κοπέλα, στα ΚΤΕΛ. Την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για τον προορισμό της, νεαρός άρπαξε την αλυσίδα με το σταυρό που φορούσε στο λαιμό της και τράπηκε σε φυγή!
Το περιστατικό συνέβη χθες 11 Αυγούστου 2024, το μεσημέρι. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών ομάδας “Ζ” της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο νεαρός ημεδαπός, ο οποίος, περί τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους, είχε διαφύγει από ίδρυμα όπου κρατούνταν για περίπτωση κλοπής.
Όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς είχε πουλήσει την αλυσίδα με το σταυρό σε ενεχυροδανειστήριο των Αμπελοκήπων. Στην κατοχή του βρέθηκαν και τα χρήματα που είχε πάρει.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης μετέβησαν ο ενεχυροδανειστήριο και συνέλαβαν 25χρονο υπάλληλο για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η αλυσίδα βρέθηκε στο κατάστημα και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο.
Οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.