Η... τρέλα στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε τη θέση της βουλευτού επικρατείας και ορκίστηκε. Μάλιστα, εμφανίστηκε στο περιστύλιο της Βουλής έχοντας στο πλάι της τον επικεφαλής της Κ. Ο. ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Νίκο Παππά κι έκαναν και δηλώσεις.
Ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, ανέφερε ότι «από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία».
Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου από την πλευρά της ανέφερε ότι «, αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μού έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τον διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
Η κυρία Τσαπανίδου ορκίσθηκε Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου, μετά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του κ. Όθωνα Ηλιόπουλου.
Την ίδια στιγμή, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται σε τηλεοπτικά πάνελ, αμφισβητούν τον πρόεδρο. O κ. Κασσελάκης, πάντως, ετοιμάζεται για τον απογευματινό γάμο του. Χθες σε ιδιωτικό, πολυτελές κτήμα κοντά στον Αποκόρωνα Χανίων - ανάμεσα σε ελαιώνες, κυπαρίσσια Τοσκάνης και με θέα τα Λευκά Όρη - έγινε το προ γαμήλιο δείπνο των 130 καλεσμένων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι σήμερα θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και αφοσίωσής στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης.  Οι καλεσμένοι για το δείπνο έφταναν με μίνι μπας ενώ το ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.
Σήμερα το απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 20:00, θα γίνει η κεντρική «γαμήλια» γιορτή στο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου Κρήτης, στα Χανιά και θα ακολουθήσει μία μικρή δεξίωση με τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο του Κήπου. Θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι σε μία ιδιωτική βίλα, στο ακρωτήρι των Χανίων, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του Χανίων, σε πολύ γνωστό beach bar. 
Μετά το πέρας των γαμήλιων εκδηλώσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες στην Κρήτη και θα μεταβεί σε Ηράκλειο και Λασίθι την επόμενη εβδομάδα.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο