Με δυο γκολ στα τέλη του α και του β μέρους ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι και να υποτάξει τον μαχητικό Ατρόμητο που είχε μειώσει με πέναλτι του Ουάρντα.
Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα: Του α μέρους και του τελευταίου 15λεπτου και της υπόλοιπης περιόδου. Σε α μέρος και στο τέλος ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλό ποδόσφαιρο έχοντας, απέναντί του, μια ομάδα που έψαχνε γκολ στο τρανζίσιον. Έτσι βγήκαν και τα γκολ του παιχνιδιού. Από την αρχή του α μέρους, όμως ως το 70, το παιχνίδι... δεν βλεπόταν. Ήταν κακό και από τη μία και από την άλλη πλευρά.
Περιέργως πως, το παιχνίδι στιγματίστηκε από μια ιδιαίτερα κακή διαιτησία. Κι όχι μόνον κατά του ενός, αλλά και του άλλου! Ακυρώθηκε ένα γκολ που... μέτρησε γιατί -ίσως- ο Μπάμπα να χτυπά στο πρόσωπο τον αντίπαλό του όταν παίρνει την μπάλα (η κάμερα δείχνει το πίσω μέρος του κεφαλιού του παίκτη του Ατρομήτου και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος), ενώ στο 1-2 θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το ίδιο συμβαίνει εκτός φάσης, πάλι με τον Μπάμπα, που πηδάει για κεφαλιά χωρίς να φτάσει την μπάλα! Όσο για το πέναλτι που δόθηκε στον Ατρόμητο, σαφώς η μπάλα βρίσκει το χέρι του Ότο που δεν έχει πρόθεση να κόψει την πορεία της, όμως λίγο νωρίτερα, το ίδιο γίνεται και σε άλλο γήπεδο της λίγκας, χωρίς να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Εκεί, πέναλτι δεν δόθηκε... Κι όχι μόνον. Πολλές κίτρινες κάρτες βγήκαν άδικα από το τσεπάκι του Ζαμπαλά, ενώ σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ο ρέφερι φαινόταν σα να είχε ξεχάσει την κίτρινη στα αποδυτήρια...
Ερωτηματικά υπάρχουν και στη φάση που προηγήθηκε του πέναλτι. Ο διαιτητής αφήνει πλεονέκτημα, ο Καμαρά το... χάνει, το παιχνίδι συνεχίζεται, κερδίζεται το πέναλτι και, τελικά, τιμωρείται με κίτρινη ο παίκτης του Ατρομήτου που έκανε φάουλ, αλλά... φάουλ δεν δόθηκε! Τουρλουμπούκι, δηλαδή...
Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ οι Σβαμπ και Καμαρά (καθοριστικός στα λίγα λεπτά που έπαιξε), ενώ από τον Ατρόμητο ο (παθιασμένος ως παρεξηγήσεως) Ουάρντα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Γκολ: 85' Ουάρντα / 45+1' Ζίβκοβιτς, 90' Καμαρά
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Σπυρίδων Ζαμπαλάς, Κωνσταντίνος Λιόντος, Βασίλειος Μωυσιάδης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας, VAR Αναστάσιος Σιδηρόπουλος - Πολυχρόνης Κωσταράς, παρατηρητής Αθανάσιος Νικολακόπουλος.
Κίτρινες: 43' Μπακού, 83' Ουεντραογκό, 89' Γιουμπιντάνα, 90+3' Ουάρντα / 69' Μπάμπα, 85' Ότο, 85' Ζίβκοβιτς, 90+5' Τισουντάλι
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουντάλι).