Μπορεί, τουλάχιστον ημερολογιακά, να φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιριού ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες και το χάδι του ήλιου μας επιτρέπει να παρατείνουμε την παραμονή μας στη θάλασσα και στις παραλίες. 
Έτσι, τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus», με την ναυαρχίδα τους τον «Κωσταντή» και το κλασικό μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», συνεχίζουν κανονικά τα  θαλασσινά τους δρομολόγια και τον Οκτώβριο! 
Τα δρομολόγια του  «Κωσταντή», έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις κοντινές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών με, συνολικά, τέσσερα δρομολόγια, με τα οποία όσιο επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την πιο γοητευτική θαλάσσια διαδρομή του Θερμαϊκού,  σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον  για μια μαγική κρουαζιέρα.  
Τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Μάιο, συνεχίζονται τον Οκτώβριο, και θα πραγματοποιούνται έως ότου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Θερμαϊκό κόλπο. Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του πλοίου, ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωσταντής» διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα και κλιματισμό. 
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στην ιστοσελίδα www.karavakia.gr και στο Facebook «Karavakia». Καθώς και στα τηλέφωνα 2310-506020 και 6973777727.