Σοκαριστική περίπτωση βιασμού και ληστείας κατήγγειλε 23χρονος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δύο άνδρες (ο ένας είναι αλλοδαπός) τον βίασαν διαδοχικά, τον λήστεψαν και ανάρτησαν στο διαδίκτυο ό,τι έγινε!
Ο 23χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας 43χρονος Έλληνας, ένα άγνωστό του άτομο κι ένας 33χρονος αλλοδαπός, το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2024, ουσιαστικά τον απήγαγαν, καθώς, με τη βία, τον ανάγκασαν να μπει σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Μενεμένη κι εκεί, τον βίασαν διαδοχικά. Βιντεοσκοπούσαν όλες τις σκηνές και τις ανάρτησαν στο διαδίκτυο. 
Στη συνέχεια, ου πήραν το κινητό, το ρολόι του, το λάπτοπ που είχε, όσα χρήματα βρήκαν πάνω του και μια τραπεζική κάρτα.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Παράλληλα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 43χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.