Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Συλλόγου Γυναικών «Η Αρίστη» και του Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».
Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας έγινε και ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τη δωρεά του μυελού των οστών και όσοι επιθυμούσαν εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες στην τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».
«Και σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε περίσσευμα αγάπης, το οποίο δίνουμε απλόχερα στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ωραιοκάστρου, τα μέλη των Συλλόγων ΕΠΩΦ και ''Αρίστη'' και του Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Η ανταπόκρισή τους ήταν μεγάλη και καταφέραμε να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος. Σημαντική ήταν επίσης, η ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον των πολιτών σχετικά με την ενημέρωση που έγινε από το ''Όραμα Ελπίδας''  για τη δωρεά μυελού των οστών. Συμβάλλουμε και εμείς στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστος Σαραμούρτσης.
Ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, τους εργαζόμενους και την διοίκηση του νοσοκομείου «Θεαγένειο» και το «Σύλλογο Όραμα Ελπίδας» για την διοργάνωση της δράσης.