Σε μια αγωνιστική που έγινε... της ισοπαλίας στο πρωτάθλημα, το ντέρμπι της Τούμπας δε θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη. Ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες στο α μέρος να πετύχει τέρμα, όμως στο β μέρος οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να ισορροπούν το παιχνίδι και να παίρνουν τον έναν βαθμό.
Ήταν οι τερματοφύλακες αυτοί που διακρίθηκαν καθώς, τόσο ο Κοτάρσκι, όσο, ειδικά, ο Ντραγκόφσκι εξουδετέρωσαν τις ευκαιρίες των αντίπαλων επιθετικών κι οδήγησαν το παιχνίδι στο «Χ». 
Με σφικτή άμυνα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, με γρήγορες επιθέσεις ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν διάθεση να κρατήσουν μπάλα κι έτσι, η κατοχή στο πρώτο μέρος δεν ξέφυγε υπέρ των γηπεδούχων. Στο β μέρος ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε -και πάλι- να ελέγξει, ο Παναθηναϊκός να βγει στην αντεπίθεση και φάνηκε να τα καταφέρνει καλύτερα, καθώς ο Δικέφαλος έριχνε, σιγά - σιγά, τις στροφές του...
Θα λέγαμε ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για το παιχνίδι της Τούμπας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: - / - 
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Σλάβκο Βίντσιτς, Αντράζ Κόβατσιτς, Τομάζ Κλάντσνικ, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, VAR Πολ Φαν Μπόλκεν - Στέφανος Κουμπαράκης, παρατηρητής: Στέφαν Λανόι.
Κίτρινες: 36' Ζίβκοβιτς / 51' Ιωαννίδης, 75' Γεντεβάι, 90+1' Μαντσίνι
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76’ Καμαρά), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (76’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Ζίβκοβιτς (88’ Σορετίρε), Τσάλοφ (67’ Σαμάτα).
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης, Τετέ (78’ Ουναϊ), Μπακασέτας (78’ Τζούρισιτς), Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι (78’ Μαντσίνι), Αράο.
*Εκτός μάχης λίγες ώρες πριν το ντέρμπι τέθηκε ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός επιθετικός Ταρίκ Τισουντάλι λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.
*Κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία δέχθηκε στο 69ο λεπτό ο Γιάννης Παπαδημητρίου, στον πάγκο του Παναθηναϊκού και για τον ίδιο λόγο ο Χρήστος Καρυπίδης σε αυτόν του ΠΑΟΚ στο 73’.