Σε δύο σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα (17/9) εργασίες.
Αναλυτικά:

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 κατά τις ώρες 7.00-13.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, οι εργασίες εκτελούνται από τη Χ.Θ. 21+000 έως τη Χ.Θ. 23+500 (κόμβος Τριλόφου), επί της εξωτερικής οριογραμμής και στις δύο κατευθύνσεις.

Στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου έως την παραλία Επανομής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι εξής εργασίες:
A) Εργασίες ασφαλτόστρωσης έως και την Τετάρτη 18-09-2024, από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς τη Νέα Μηχανιώνα ενώ
Β) Εργασίες διαγράμμισης έως και σήμερα Τρίτη 17-09-2024 στο οδικό τμήμα από την έξοδο του οικισμού Επανομής (πλησίον 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής) έως την παραλία Επανομής.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.