Με δύο γκολ του Λορέν Μορόν, ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πιάνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο πρώτος σκόρερ της περυσινής σεζόν βρήκε δίχτυα στο 4’ και στο 43’, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μην αφήνει τον Λεωνίδα Βόκολο να... χαρεί στη δεύτερη πρεμιέρα του στον πάγκο του συλλόγου από τη Φθιώτιδα.
Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία. Κι αυτό καθώς οι μεν γηπεδούχοι δεν ανέβασαν στροφές, οι δε φιλοξενούμενοι δεν είχαν τρόπο να απειλήσουν την εστία του Κουέστα.
Ο Μάντζιος έδωσε την ευκαιρία στον Ρόμπιν Κουάισον να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, ο οποίος έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα - τέσσερις μαζί με του Κυπέλλου επί του Εθνικού - φτάνοντας στους 14 βαθμούς, όσους έχει κι η πρωτοπόρος ΑΕΚ. Η Λαμία, από την πλευρά της, έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, συμπληρώνοντας επτά ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-5), πέφτοντας στην προτελευταία θέση.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 4', 43' Μορόν / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς. Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Γεωργία Κομισοπούλου, 4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, VAR Αθανάσιος Τζήλος - Άγγελος Κολλιάκος. Παρατηρητής: Θεόδωρος Γκαϊτατζής.
Κίτρινες: 85' Μοντόγια / 28' Σαραμαντάς, 55' Ρινγκ, 65' Αντράντε.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (87’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (72’ Νταρίντα), Ντιαντί (72’ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία, Σίστο (63’ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (87’ Κουάισον).
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46’ Μέκιτς), Ραντόνια (80’ Ντεντάκης), Νούνιες, Δοϊρανλής (66’ Ενρίκεζ), Μπίκοβ (80’ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ, Γκούιντο.