Γράφει ο Περαστικός

Επιμένει ο Περαστικός: Οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ήταν, τελικά, πολύ κακό για το τίποτα. Κι εξηγεί: 
Πρώτα, η περίφημη παλλαϊκή συμμετοχή δεν επετεύχθη. Σαφώς προσήλθαν περισσότεροι από την προηγούμενη φορά στην κάλπη, όμως τα νούμερα δεν αποδεικνύουν αυτά που όλα τα στελέχη έλεγαν για αθρόα προσέλευση.
Έπειτα, η κάλπη έβγαλε πρώτο αυτόν που... ήταν ήδη πρόεδρος, ενώ ο δεύτερος που εμφανίζεται ως η μεγάλη ελπίδα ίδρωσε για να βγει στον β γύρο. Φυσικά και δεν περίμενε κανείς να βγει από την πρώτη Κυριακή, αλλά όχι και να παλεύει για να βρει 600 ψηφοδέλτια μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για να καταφέρει να είναι στο παιχνίδι και την άλλη Κυριακή.
Τέλος, όσα έλεγαν κάποιοι ότι θα δούμε μαζική επιστροφή ψηφοφόρων που έχουν μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Περαστικός δεν το είδε. Το ότι αυτοί οι κάποιοι κάθισαν και μέτρησαν καμιά δεκαριά ΣΥΡΙΖΑίους που εθεάθησαν στα εκλογικά κέντρα, δεν δικαιολογεί τα προ της Κυριακής λεγόμενα.
Τι λέει, λοιπόν, ο Περαστικός; Ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μην πείθει. Κι όσο δεν πείθει το ΠΑΣΟΚ και μαχαιρώνονται νυχθημερόν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω των σόσιαλ μίντια, τόσο το Μαξίμου τρίβει τα χέρια του...