Ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πανηγυρίσει το «τρίποντο», καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Καβάλα, σε ματς που έγινε στη Χαλάστρα. 
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 34΄ με τον Παπαδόπουλο, με τον Τσιριγώτη να ισοφαρίζει στο 74΄ για τον «Γηραιό».
Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για δύο φάσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σταμάτησε στις απώλειες δύο παικτών από την επίθεση στις τελευταίες δύο μέρες. «Παρόλα αυτά παλέψαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική και κανείς δεν το έχασε επίσης από την τρίτη αγωνιστική» είπε χαρακτηριστικά.
Οι συνθέσεις:
ΠΟΤ Ηρακλής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης. 
Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).