Στα δικαστήρια κατέληξε ανδρόγυνο από τη Θεσσαλονίκη, μετά από καβγά που ξεκίνησε για το αν η σύζυγος είχε κάνει ή δεν είχε κάνει... μπότοξ.
Ο καβγάς στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο διαμέρισμά τους, από την υποψία του συζύγου οτι η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ χωρίς αυτός να το θέλει...  Καθώς ο καβγάς ξέφυγε, η γυναίκα κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, τους έδειξε μια μελανιά που είχε στο πρόσωπό της και ο σύζυγος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.
Στο δικαστήριο η 38χρονη υποστήριξε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία και ότι η μελανιά ήταν από το... μπότοξ που έκρυβε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ίδια είχε πιεί: «Μαλώσαμε και επάνω στον καβγά έριξα κάτω ένα μπουκάλι. Μου έλεγε “εμένα μου αρέσεις όπως είσαι”. Αυτός μου είπε να καλέσω την αστυνομία» κατέληξε.
Στην απολογία του ο σύζυγος είπε ότι δεν την χτύπησε: «Πέταξε έναν μπουκάλι, δε την χτύπησα. Πήρα το παιδί και βγήκα έξω να ηρεμήσουμε. Εγώ της είπα να πάρει την αστυνομία. Ήταν έξαλλη, δενμ μπορούσε να ηρεμήσει. Είχε πολλά νεύρα. Δεν θέλω να κάνει μπότοξ, τη θέλω έτσι όπως είναι. Είναι 38 ετών και μετά θα το μετανιώσει» κατέληξε.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.